آشنایی با روش های مهاجرت به کاناد | ویزای کانادا
مهاجرت به کانادا یکی از گزینه های مطلوب شهروندان ایرانی برای انتخاب آینده زندگی خود می باشد. این یک تصممیم سختی است که از لحظه تصمیم تا مهاجرت دشواری های زیادی را خواهد داشت. از این رو بایستی افراد آگاهی های لازم در خصوص پروسه مهاجرت را داشته باشند. برای این امر می توانند از افراد و وکلا و شرکت های مهاجرتی مشاوره های لازم را بگیرند تا در خصوص وقت و هزینه صرفه جویی بکنند.
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
آیا شما هم تمایل دارید از روشهای مختلف و متنوع سرمایهگذاری برای اخذ اقامت کانادا و تابعیت در کشور کانادا آگاهی کسب کنید؟ آیا میدانید که برای ایرانیان امکان سرمایهگذاری در کدام روشها و در نتیجه آن، مهاجرت و کسب اقامت و تابعیت این کشور وجود دارد؟ یا این که با چه میزان سرمایهگذاری در کدام ایالتها میتوان اقدام کرد؟ آیا میخواهید بدانید کمترین میزان سرمایهگذاری در کانادا برای مهاجرت چقدر و مربوط به کدام ایالت است؟
همانطور که کمابیش اطلاع دارید، میتوان از طریق روشهای مختلف سرمایهگذاری، مهاجرت و اقامت دائم در کشور کانادا را به دست آورد. اما قوانین و شرایط مختلفی برای مهاجرت و اقامت در ایالتهای مختلف کانادا وجود دارد. به همین دلیل کوشش کردیم به بهترین و سادهترین شکل ممکن، به سؤالات پرتکرار سرمایهگذاران محترم در خصوص روشهای سرمایهگذاری آنها و به دنبال آن امکان مهاجرت و گرفتن اقامت دائم پاسخ دهیم. باشد که تلاش این مجموعه، چشمانداز روشنی پیش روی سرمایهگذاران گرامی بگشاید.
سرمایه گذاری در کانادا و مزایای آن
کانادا با جامعه جهانی توافقنامههای بسیاری دارد و همین مسأله بسیار مهم و حائز اهمیت است و مزایای فراوانی دارد. درخواستکنندگان میتوانند به آسانی با سرمایهگذاری در این کشور به بازارهای جهانی دست یابند. نکته بعدی این است که در مقایسه با آمریکا، کارمزدها و دستمزد کارگران و افراد ماهر در این کشور پایینتر است و این یکی از مزایای سرمایهگذاری در این کشور است.
در ضمن کانادا با توجه به سیاستهای هوشمندانه مهاجرتی که در پیش گرفته است، توانسته از مزایای جذب بهترین و ماهرترین نیروی کار بهره ببرد و همین مسأله سرمایهگذاری و ایجاد کسب و کار را در این کشور با بازدهی دوبرابر روبرو کرده است.
سرمایه گذاری در کانادا و مزایای آن
کانادا با جامعه جهانی توافقنامههای بسیاری دارد و همین مسأله بسیار مهم و حائز اهمیت است و مزایای فراوانی دارد. درخواستکنندگان میتوانند به آسانی با سرمایهگذاری در این کشور به بازارهای جهانی دست یابند. نکته بعدی این است که در مقایسه با آمریکا، کارمزدها و دستمزد کارگران و افراد ماهر در این کشور پایینتر است و این یکی از مزایای سرمایهگذاری در این کشور است.
در ضمن کانادا با توجه به سیاستهای هوشمندانه مهاجرتی که در پیش گرفته است، توانسته از مزایای جذب بهترین و ماهرترین نیروی کار بهره ببرد و همین مسأله سرمایهگذاری و ایجاد کسب و کار را در این کشور با بازدهی دوبرابر روبرو کرده است. برای اطلاع بیشتر در مورد ویزای سرمایه گذاری کانادا کلیک کنید.سرمایه گذاری در کانادا و معایب آن
به یاد داشته باشید که درخواست کسب اقامت از طریق سرمایهگذاری در کشور کانادا بسادگی و بدون مشکل نخواهد بود و معایبی نیز دارد. طبق قوانین دولت کانادا، درخواستکنندگان میتوانند از طریق کارآفرینی و ثبت شرکت نسبت به مهاجرت اقدام نمایند.
از معایب سرمایهگذاری در کانادا با ارزش یک میلیون و 200 هزار دلار این است که امکان پرداخت این مبلغ برای تعداد زیادی از افراد وجود ندارد؛ چرا که در درجه اول باید دارایی خالص آنان در کشور مبدأ بالغ بر دو میلیون دلار کانادا باشد و به اثبات برسد. حتی با وجودی که طبق قوانین دولت کانادا، این سرمایهگذاری پس از گذشت 5 سال به صورت کامل و تضمینی به سرمایهگذار بازپس داده میشود، اما با یک حساب ساده خود افراد میتوانند به راحتی با این میزان سرمایهگذاری، سود بسیار خوبی برای خود رقم بزنند. همچنین این افراد قادر هستند با هزینهای کمتر از 100 هزار دلار بلوکارت و اقامت اتحادیه اروپا را در مدت زمان بسیار کوتاهتر و با پروسه سادهتری به دست آورند.
یکی دیگر از معایب سرمایهگذاری در کانادا برای افرادی که در ایران نیز کسب و کار دارند، فاصله بسیار زیاد کانادا با ایران به نسبت کشورهای اروپایی و آسیایی است. زیرا بسیاری از درخواستکنندگان اقامت در کانادا توانستهاند کسب و کار بسیار موفقی در کشور خود داشته باشند و خواهان استمرار آن در کشور مبدأ خود را دارند. این یکی از معایبی است که اسباب تعلل و تردید را در افراد به وجود آورده است. بنابراین افرادی که قصد رفت و آمد مستمر بین این کانادا و ایران را دارند، یا نیروی کار در ایران دارند، به دلیل بعد مسافت و اختلاف زمانی زیاد، با سختی مواجه هستند.
شرایط تحصیل در کانادا
برای مهاجرت تحصیلی به کانادا بایستی اطلاعاتی در خصوص شرایط تحصیل در کانادا، اخذ ویزای تحصیلی کانادا و مهاجرت به کانادا را داشته باشید. کانادا با توجه به اینکه کشوری پهناور و دارای دانشگاههای برتر میباشد، مقصد تحصیلی بسیاری از دانشجویان بینالمللی میباشد. درخواستکنندگان با تحصیل در این کشور پیشرفته میتوانند آینده کاری خود را تضمین کنند. نسبت به کشورهای انگلیسیزبان، هزینه تحصیل در کانادا به مراتب ارزانتر است. دانشجویان با هر مدرک تحصیلی مانند کاردانی، دیپلم یا فوقلیسانس میتوانند در کالج ها و دانشگاههای معتبر این کشور صنعتی تحصیل کنند. کانادا به درخواستکنندگان بینالمللی ویزای همراه میدهد و درخواستکنندگان بینالمللی میتوانند همراه با خانواده در کانادا حضور داشته باشند، که در این صورت فرزندان آنها اجازه تحصیل رایگان و همسر آنها امکان دریافت اجازه کار تمام وقت خواهد داشت.
کانادا به درخواستکنندگان اجازه کار هنگام تحصیل را میدهد و پس از تحصیل نیز اجازه اقامت به دانشجویان تعلق میگیرد و آنها میتوانند پس از تحصیل، به دنبال کاری مرتبط با رزومه خود بگردند و در نهایت ویزای خود را به کاری تغییر دهند.
ویزای کار کانادا
یکی از محبوبترین روشهای گرفتن اقامت کشور کانادا و مهاجرت به این کشور، اخذ ویزای کار کانادا است. هر فردی برای دریافت ویزای کار کانادا باید حائز شرایط خاصی باشد و در یک سیستم امتیازبندی که اسکیل ورکر نامیده میشود، امتیاز لازم را به دست آورد. لازم به ذکر است که برنامه اسکیل ورکر یگانه راه گرفتن ویزای کار کانادا، نیست.اگر بتوانید از کشور کانادا پیشنهاد کار دریافت کنید نیز ویزای کار این کشور را به دست خواهید آورد. در ادامه این نوشتار جداول امتیازبندی کار در کانادا و هر آنچه را که برای کار در این کشور باید بدانید، خواهید خواند.
شرایط اولیه اخذ ویزای کار کانادا
اولین بار در سال 1867 کشور کانادا به صورت یک کشور مستقل ثبت شد. در حال حاضر حدود 37 میلیون نفر جمعیت دارد و زبان رسمی این کشور انگلیسی و فرانسه میباشد. پول رسمی آن دلار کاناداست. کانادا دارای سیستم اقتصادی و سیاسی پایدار و باثبات است و به همین دلیل از دیرباز یک کشور محبوب برای مهاجرت بوده است.یکی از نیازهای همیشگی این کشور نیروی کار ماهر است. برای برطرف کردن این نیاز، ویزای کار کانادا تعبیه شده تا این کشور بتواند با این سیستم نیروهای حرفهای و متخصص را از تمامی دنیا را به کشور خود جذب کند.برنامه اسکیل ورکر و امتیازبندی، یکی از راههای اعطای اقامت کاری و دریافت ویزای کاری کانادا میباشد. این سیستم دو مرحله دارد و افراد بر اساس امتیازبندی انتخاب شده و ویزای کار دریافت میکنند. یعنی براساس شرایط فرد، امتیاز ایشان محاسبه و دقیقاً تخمین زده خواهد شد که آیا فرد واجد شرایط برای این سیستم میباشد یا خیر. اگر فرد بتواند امتیاز کافی را به دست آورد، بلافاصله ویزای کار و اقامت دائم کانادا را کسب خواهد کرد.در مرحله اول فرد باید از 100 امتیاز، 67 امتیاز را به دست آورند تا واجد شرایط به حساب بیاید. در مرحله بعدی، فرد باید از سقف 1200 امتیاز، بیشترین امتیاز را کسب کنند. عموماً در این حالت ابتدا افراد ماهر و متخصص اقامت کاری کانادا را دریافت میکنند. سیستم اسکیل ورکر سالانه 20 تا 25 بار افراد را از استخر، استخراج میکند.
ویزای کارآفرینی در کانادا
یکی از روش های مهاجرت به کانادا، کارآفرینی در این کشور است. اخذ ویزای کارآفرینی کانادا قدم اول در این پروسه می باشد که در نهایت می تواند منجر به اقامت دائم شما و خانواده تان شود. در این بخش سعی می کنیم کارآفرینی در کانادا، مراحل ثبت شرکت در کانادا و شرایط مورد نیاز برای کارآفرینی در کانادا به صورت علمی و تخصصی برای شما شرح دهیم.. آیا میدانید شرایط مورد نیاز برای کارآفرینی در کانادا کدام است؟ آیا از طریق کارآفرینی امکان اخذ اقامت کانادا وجود دارد؟ با توجه به شرایط اقتصادی خوب در کانادا و همچنین حمایت از سرمایهگذاران در این کشور، تعداد زیادی از کارآفرینان تصمیم دارند به کانادا مهاجرت کنند.
ویزای استارت آپ کانادا
باید بدانیم که سرمایهگذاری در یک کشور دیگر، در صورتی که سوددهی نداشته باشد، تلاشی صد در صد بیهوده است و قطعاً اشتباه بزرگی خواهد بود. ممکن است عدهای از کسانی که قصد سرمایهگذاری در کانادا یا هر کشور دیگری را دارند، اما از نحوهی سرمایهگذاری سودآور در این کشورها اطلاعات دقیقی ندارند، تمایل داشته باشند در پمپ بنزین سرمایهگذاری کنند یا سوالاتی در خصوص نحوه سرمایهگذاری در بخش فرنچایزها داشته باشند. [COLOR=var(--wd-text-color)]این عزیزان باید بدانند به طور کلی یکی از سرمایهگذاریهای بسیار سودآور، سرمایهگذاری در فرنچایزها میباشد. مثلاً با سرمایهگذاری درست در فرنچایز سابوی میتوانید از سود خوبی بهره ببرید.فارغ از سوددهی یک سرمایهگذاری در کشور خارجی، مبحث مهم و ویژه دیگری را هم باید مدنظر داشت و آن اخذ اقامت از طریق سرمایهگذاری است. به دلیل اطلاعات ناقص، افراد برای سرمایهگذاری در کشور خارجی روشهایی را انتخاب میکنند که مزایای اقامتی کمی را برایشان به ارمغان میآورد. به عنوان مثال در خودحمایتی سوئیس شما اجازه کار نخواهید داشت و فقط امکان سرمایهگذاری در امور کار آن هم به صورت Passive را خواهید داشت. برای مطالعه بیشتر در خصوص ویزای استارت آپ کانادا کلیک کنید.
[/COLOR]